Строително ремонтна дейност - За да ви улесним в търсенето на фирми, майстори, материали и ненадейно излизащи допълнителни разходи, ние ви предлагаме строително ремонтна дейност и надзор, която обхваща:

Сухо строителство - Направа на окачени тавани, предстенни обшивки и преградни стени от гипсокартон, проектиране и изграждане на камини, изграждане на стълбищни клетки.

Ремонти и довършителни работи - Облицовка на стълбищни клетки, лепене на теракот, фаянс и всякакви други облицовки. Монтажни работи в бани, тоалетни и сервизни помещения. Боядисване, декоративни мазилки, монтаж на тапети.

 

Проектиране и Визуализации - В нашите проекти включваме - разпределение, конкретни елементи на обзавеждане, декорация, осветление, цветови и материални решения. Отправна точка при проектирането е правилното функционално разпределение - то може да промени един апартамент неузнаваемо. Тук се изясняват групирането на отделните помещения, връзките между тях - първостепенни, второстепенни, големината на помещенията, ориентацията им спрямо терена и посоките на света. Ние Ви предлагаме висококачествена визуализация на изработения проект, защото тя помага на клиента да погледне обекта, преди той да бъде реализиран. Дава възможност да бъдат направени редица корекции в избора на облицовки, цветове, материали и да се определи най-подходящото според желанията на клиента решение за изпълнение, което е невъзможно да се представи само посредством чертежи, чрез описание и представи. Компютърната визуализация показва дали изборът и съчетанията, които е избрал клиентът си хармонизират и представят интериора така, както той би се чувствал най -добре. Извършваме цялостни интериорни проекти, със зониране и строително ремонтна дейност, също така и проектиране на индивидуални помещения, по желание на клиента. За клиенти със малък бюджет - изготвяме финансова рамка и селектираме най- изгодните предложения на пазара, както и предоставяме бонуси. Извършваме също така и редизайн и освежаване на интериора. За повече подробности се свържете с нашия екип на посочените адреси.

 

3Д анимации -   Изработваме екстериорни и интериорни визуализации на новостроящи се сгради, хотели, комплекси със или без моделиране на околната среда - дървета, храсти, алеи, осветление, пейки, кътове за отдих, фонтани, детски площадки, улици, тротоари, човешки фигури, автомобили, дървета, храсти, трева и т.н. Изработваме рекламни клипове представящи рекламираните обекти в най-добрата им светлина със виртуални разходки из комплексите и апартаментите в жилищните сгради и околната им среда, озвучени с подходящ музикален фон.

 

За търговски обекти - заведения, фитнеси, магазини, галерии и др. - предлагаме цялостен пакет от всички услуги на преференциални цени.

 

Наш партньор при реализирането на фитнес обекти е Пиел - Фитнес - фирма за доставка и продажба на професионално фитнес оборудване. Тя е изключителен представител на американската фирма LifeFitness, лидер на пазара на професионални силови и кардио уреди.