Услуги

ЖИЛИЩЕН ИНТЕРИОР

ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРИОР

• Заснемане на помещенията с всички архитектурни и конструктивни особености.

• Изготвяне на чертежи за разпределение и обсъждане на индивидуалните нужди на всеки клиент.

• Идейна фаза – предложение за различни стилове(модерен, ретро-модернизъм, винтидж, минималистичен, индустриален, френски  прованс, средиземноморски, тропически, еклектичен, бохо стил, азиатски дзен, традиционна класика, нео-класика, арт деко), цветови решения и насока за избор на концепция на интериора.

• Обсъждане на приблизителен бюджет.

• Фотореалистични 3D визуализации на помещенията представящи пространствата в завършен вид.

• Работен проект-Изпълнение на всички необходими чертежи, спецификации,бюджетни рамки и количествени сметки за реализирането на финалният идеен проект. Предаване на специфични чертежи към всички подизпълнители. Консултация и разясняване на проекта за изготвяне ценови оферти от фирми доставчици и изпълнители. Предаване на планове за събаряне и изграждане на стени, чертежи за стенни облицовки и растери с настилки,оборудване и санитария, софити (планове на тавани)със специфични детайли,разрези и сечения, планове с осветителни тела и съгласуване на инж.специалности- Ел.инсталация , ВиК и ОВиК. Чертежи на всички интериорни разгъвки с изнесени елементи на характерни детайли, подробни чертежи на всички мебели по поръчка. Избор на осветителни тела,аксесоари и декорации.

• Авторски надзор – проследяване реализацията на проекта и точното изпълнение на уточнения дизайн. Посещения на обекта и срещи-консултации с отделните участници в процеса. Основната ни цел е да спечелим доверието на клиента и да постигнем желаният резултат от  първата до последната фаза на проектирането и изпълнението.